Hey SAP Guru ben jij op zoek naar een nieuwe baan

Werk jij met SAP PM,EAM,FICO, HR

Maar wil je een verandering in je carrière?

SAP Guru  is op zoek naar specialisten voor haar klanten. Doordat we zelf uit de business komen weten we doorgaans wat belangrijk is bij een werkgever. Het moet niet een 9-5 job worden waarbij je moet zitten en productie draaien. Het is belangrijk om geplaatste te worden in een bedrijf waar je van waarde bent. Waar je mee kunt draaien in release meetings of adviezen geeft hoe de processen moeten. Jij bent de GURU, je kent de techniek.

Wie zijn wij?

Sapguru.nl is een onderdeel van Diversity-International. Wij zijn niet de “typical recruiter”, wij zijn een “Connector”. Wij werken meer dan 15 jaar met Software dus we kennen de markt. In dit geval connecten we de juiste consultant voor onze klanten.

Wat we doen?

Bij onze klanten ga je natuurlijk programmeren en/of adviseren. Als Software Engineer wordt je ingeschakeld om nieuwe software op te zetten, te ontwikkelen of te beheren voor onze klanten. Je bent vaak bezig met de laatste ontwikkelingen en tools. We willen je niet zomaar voorstellen. We inventariseren je wensen, eisen en maken een plan. Wij zoeken de juiste werkgever die bij jou past.

Wat vragen wij van jou?

Je bent Een SAP Guru met medior of senior aantoonbare ervaring. Je vindt het leuk om complexe problemen op te lossen en je bent gek op code of bedrijfsprocessen. Je hebt ambitie om te groeien en het bedrijf verder te brengen met de techniek.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de connecties naar onze klanten. We begeleiden je bij de sollicitatie en maken je klaar voor je toekomst. En wij zorgen ervoor dat de secundaire arbeidsvoorwaarden goed zijn voor jouw carrière.

Wil jij werken met SAP?

Druk dan op de link.

PHP Full Stack
65%
ASP.NET
75%
Developers
65%

Laat ons je connecten

Diversity International

T

MediorSenior
FreelancePermanent

Scroll Up
× How can I help you?