Position title
D365 Finance Consultant
Description

De afgelopen jaren heb jij mooie stappen gezet in het Dynamics landschap, maar bent momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarin jij samen met een gedreven team Microsoft Dynamics 365 in de markt gaat zetten.
Om Microsoft Dynamics 365 als nieuw ecosysteem toe te voegen van onze klant beschik jij over een aantal kwaliteiten die laten zien dat jij complexe en uitdagende projecten niet uit de weg gaat, maar juist met beide handen aangrijpt. Wij zijn op zoek naar jou! Professionals die willen meebouwen aan onze toekomstgerichte organisatie.

Responsibilities

Als Dynamics Consultant speel je een belangrijke rol in de delivery van Microsoft Dynamics 365 projecten, van analyse t/m go-live. Hierin heb je specialistische financiële kennis die je gaandeweg je carrière hebt opgedaan die je vervolgens meeneemt naar onze klanten.
Je vertaalt niet alleen het huidige proces van onze klanten naar Microsoft Dynamics 365, je gebruikt jouw expertise ook om kritisch te kijken naar het huidige proces en samen met onze klant een nieuw proces te creëren. Wij doen dat op basis van onze Microsoft Dynamics 365 SMART templates.
Je bent een onderdeel van alle aspecten van de implementatie: Je analyseert de behoefte van onze klanten en daarmee maak je de vertaalslag naar een blueprint en eventueel een technisch design. Vervolgens zorg je voor implementatie en configuratie en organiseer je workshops en cursussen voor de klant en eindgebruikers. Van blueprint tot na de go live ben je als consultant medeverantwoordelijk dat het project een succes wordt. De expertise van jou en jouw collega’s vormen vaak de basis tijdens een traject. Jij biedt inzichten op het gebied van proces, techniek en innovatie en neemt deze mee in onze oplossingen.
Als ervaren consultant ben je verantwoordelijk om als mentor andere consultants te laten groeien. Kennisdeling is een key succes factor en jij deelt dit graag met je collega’s.

Qualifications

• Wij hebben je interesse gewekt!
• Je beschikt over een hbo- of wo diploma;
• Sla jij graag een brug tussen technology en de informatiebehoefte van onze klanten.
• Hebt de laatste jaren ervaring opgedaan in de richting van Finance en kan zelfstandig meegaan in een geheel project van blueprint to go-live.
• Door de laatste jaren heb je voldoende business kennis en kunt de vertaalslag maken van een business proces naar een concrete functionele oplossing;
• Je bent communicatief vaardig en service gericht ingesteld;

Employment Type
Full-time
Duration of employment
Permanent
Job Location
Naarden
Date posted
February 22, 2022
PDF Export
Close modal window

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!