About NL

Over ons


Wij zien onszelf als verbinder of Dream Job Consultants. Werkzoekenden verbinden met de droombaan

Bij Dynamics Guru zijn we gespecialiseerd in het vinden van hoogwaardige Dynamics capaciteit voor bedrijven over de hele wereld. Of het nu gaat om Dynamics Ax 2012 of D365 FO, onze uitgebreide kennis van implementaties en technologie stelt ons in staat om de juiste capaciteit te leveren die jouw bedrijf nodig heeft.

Wij zijn niet zomaar een gewone recruiter. Wij zien onszelf als een verbindende schakel. Onze missie is om werkzoekenden te verbinden met hun droombaan.

Onze aanpak draait om het oplossen van praktische problemen door de juiste mensen, job specificaties en bedrijven met elkaar te verbinden. We bieden bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van de expertise van ervaren AX-experts en daarmee hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

Met jarenlange ervaring in deze markt hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met de beste professionals uit Azië en Europa. Onze selectie bestaat uit hoogopgeleide senior IT-professionals met een bewezen staat van dienst in Microsoft Dynamics. We begrijpen volledig wat jouw bedrijf nodig heeft, omdat wij de meesters zijn in het vinden van de juiste capaciteit.

Openstaande vacatures

53

D365 BC

23

D365 FO

62

D365 CE

44

Power Platform