Blog Archief

Blog Archief

Microsoft Power Platform: De Weg naar Consultancy SuccesDynamics

juni 27, 2023 by adminwayne

Microsoft Power Platform: De Weg naar Consultancy Succes

Introductie: Als consultant is het belangrijk om je voortdurend te ontwikkelen en te investeren in vaardigheden die in de markt gevraagd worden. Een gebied dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen en waar consultants zich op kunnen richten, is het Power Platform van Microsoft. In dit verhaal wil ik graag de voordelen benadrukken van het focussen op het Power Platform en waarom dit een slimme zet kan zijn voor elke consultant.

Read More

5 Redenen waarom je met mij moet praten voor een carrièreswitch:Dynamics

juni 27, 2023 by adminwayne

5 Redenen waarom je met mij moet praten voor een carrièreswitch:

5 Redenen Waarom Je Met Mij Moet Praten voor een Carrièreswitch:

1️⃣ Breed Netwerk: Als Dynamics Guru-recruiter heb ik toegang tot een uitgebreid netwerk van Microsoft-partners en eindklanten, waardoor ik je kan verbinden met spannende carrièremogelijkheden.

Read More

Dreamjobsblog, Dynamics

december 13, 2021 by adminwayne

Dreamjobs

Eindejaars evaluaties,

Wij zien eindejaars evaluaties als een recap van het afgelopen jaar en ook van het inlossen van de beloftes van begin van het jaar. Deze beloftes worden natuurlijk niet altijd nagekomen met als reden:

  • Tegenvallende omzet
  • Salarisverhoging stop
  • Teveel mensen aangenomen, geen budget
  • Jouw persoonlijke performance

Read More

Dynamics Guru versterkt het team!blog

oktober 20, 2021 by adminwayne

Dynamics Guru versterkt het team!

We willen je graag voorstellen aan onze nieuwe recruiter Valerie Bloem. Valerie heeft sociologie gestudeerd en wordt enthousiast als ze de veranderingen ten opzichte van een oorzaak kan meten in de maatschappij. Dit lijkt ons natuurlijk een uitstekende casus als we dit reflecteren richting recruitment.

Read More

Computable Detachering en Recruitment Awards 2021 nominatieblog

juni 24, 2021 by adminwayne

Computable Detachering en Recruitment Awards 2021 nominatie

Dynamics Guru is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het leveren van technisch personeel met de focus op de Microsoft stack. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van de Microsoft Dynamics family, Powerplatform en Azure. In Nederland hebben wij meer dan 80 openstaande Dynamics gerelateerde vacatures, we kunnen dus met trots zeggen dat we de meeste vacatures hebben in dit segment. Read More

Dynamics Guru neemt weer een stap.Uncategorized

mei 26, 2021 by adminwayne

Dynamics Guru neemt weer een stap.

We gaan ons team uitbreiden. We willen jullie voorstellen aan Mo Sabri sr Business development manager. Mo heeft een rijke historie met bedrijven zoals Cisco en Irdeto en gelooft eigenlijk al sinds dag één in ons concept. Read More

blog

april 7, 2021 by adminwayne

Je hebt altijd een keuze!

Dynamics Guru groeit! Gelukkig niet uit zijn voegen, maar wel gestaag. We hebben een stabiel klantenbestand opgebouwd en worden zelfs regelmatig benaderd door internationale partners. Vanuit het eindgebruikerskanaal krijgen we ook steeds meer aanvragen en we werken inmiddels met 5 recruiters. Wij zijn blij met deze explosieve groei, want het is wel eens anders geweest. In februari 2020 trad Daniel in ‘het bedrijf’ en al snel volgde er een lockdown. Voor ons was het pas op de plaats en investeren in de toekomst. Onze focus lag op het creëren van de afzetmarkt en zoveel mogelijk contacten opdoen vanuit ons netwerk, met professionals.

Read More

Dynamics Guru en Techno Guru: specialisten in IT recruitmentblog

december 4, 2020 by adminwayne

Dynamics Guru en Techno Guru: specialisten in IT recruitment

Dynamic Duo
Daniel en Wayne zijn sinds de start partners in crime. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Dynamics Guru en Techno Guru. Wayne is verantwoordelijk voor de klanten en kwaliteit, Daniel zorgt voor het welzijn van het team en de aanvoer van nieuwe kandidaten. Ze noemen zich het Dynamic Duo, Ze hebben aan één woord genoeg, terwijl ze toch graag lang van stof zijn. Dit brengen ze samen terug in de Guru Job Cast. Een ‘match in a life time’… Read More

Dynamics

september 28, 2020 by adminwayne

Hoe goed gaat het nu eigenlijk?

De markt komt weer op gang. Maar wie wint er terrein in de Dynamics Wereld? In de afgelopen maanden zijn er in totaal in Nederland meer dan 300.000 banen verdwenen. Geldt dit ook voor de IT markt? Vanuit ons perspectief zien wij een groei in de vraag naar Dynamics Personeel in de Maak- en AGF industrie, logistiek en transport. Voor ons betekent dat, dat de partners die in deze branches zitten nog steeds projecten winnen. De eindklant wilt nu waar voor zijn geld. De processen moeten efficiënt zijn en de software moet mee werken. De digital transformation is van start gegaan! Read More

blog

september 10, 2020 by adminwayne

De markt komt weer op gang

De markt komt weer op gang. Maar wie wint er terrein in de Dynamics Wereld? In de afgelopen maanden zijn er in totaal in Nederland meer dan 300.000 banen verdwenen. Geldt dit ook voor de IT markt? Vanuit ons perspectief zien wij een groei in de vraag naar Dynamics Personeel in de Maak- en AGF industrie, logistiek en transport. Voor ons betekent dat, dat de partners die in deze branches zitten nog steeds projecten winnen. De eindklant wilt nu waar voor zijn geld. De processen moeten efficiënt zijn en de software moet mee werken. De digital transformation is van start gegaan!

Read More