Position title
Microsoft Dynamics Consultant Business Central
Description

Als Consultant bij Onze Klant ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij de implementatietrajecten. Je bent een kei in het vertalen van processen naar een efficiënt werkende oplossing met Microsoft Dynamics 365.

Responsibilities

Je stelt de wensen en eisen van de klanten vast en vertaalt deze naar een passende oplossing. Met je ervaring en je communicatieve vaardigheden ben je in staat de klant te helpen bij het nemen van besluiten over de juiste inrichting van de software. Met actuele kennis over onze digitale wereld zul je de klant ook kunnen adviseren in belangrijke connectivity vraagstukken.

Je bent betrokken vanaf het vooronderzoek, tijdens de begeleiding bij de implementatie, tot en met “live-gang”. Je werkt nauw samen met je collega’s onder leiding van een Project Manager.

Qualifications

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met implementaties van Financiële pakketten of het opzetten en/of voeren financiële administraties;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en ziet projecten als een uitdaging;
  • Je ben een enthousiaste doelgerichte teamspeler, waardoor zowel het project team als de klant jou graag ziet. Andere kenmerken zijn: analytisch, doortastend en proactief;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Een derde taal is een pré.

Bij onze internationale organisatie zijn we continue bezig om de juiste oplossingen voor onze klanten samen te stellen. Hierdoor kom je in aanraking met de nieuwste technologieën. Uiteraard ben je iemand die zijn/haar kennis op het innovatieve en platform vlak bijhoudt.

Job Benefits

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een innovatieve branche specialist in de Microsoft technologie. Een professionele, flexibele en groeiende organisatie met vakspecialisten als collega\'s. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn. Een informele werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Contacts

 

 

Job Location
Zaltbommel, Gelderland, Nederland
Date posted
June 26, 2023
PDF Export
Close modal window

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!