Position title
Servicedesk Medewerker
Description

Wat gaan we goed en wat gaan we hard! Om deze reden zijn wij op zoek naar een Servicedesk Medewerker. Met meer dan 100 miljoen omzet per jaar en 50+ E-bike testcenters, is het tijd om onze ambities verder na te jagen. Dit jaar gaan we verdere stappen zetten om naast Nederlandse marktleider ook Europees marktleider te worden. België, Denemarken en verdere uitbreiding in Duitsland; we zijn niet te stoppen. Daarom kunnen we jou nu als geen ander gebruiken! Lees snel verder.

Responsibilities

Je ondersteunt de business als geen ander en je houdt ervan om supportickets weg te werken en telefoongesprekken af te handelen. Je bemant de balie om iedereen met incidenten of verzoeken te helpen. Daarnaast zul je ook een rol spelen in de IT projecten die in de pijplijn liggen. Allemaal onderwerpen waar jij in gaat duiken en aan gaat bijdragen. Door de enorme groei waar wij in zitten komt er veel innovatie om de hoek kijken en hier word jij continu in meegenomen! Je krijgt de kans om als servicedesk medewerker dit samen met het team (verder) uit te denken en uit te bouwen.

Van adviseren, coördineren en schakelen met onze ICT leverancier tot aan het regelen van hardware en de verwerking van tickets tot aan het ondersteunen aan de IT projecten.

Met het groot aantal Stella service en testcenters is het van belang dat jij voor de collega’s in zowel binnen- als buitenland (momenteel BE en DUI) paraat staat. Hierdoor kan het zo nu en dan voorkomen dat je een tripje richting één of meerdere van de service en/of testcenters maakt, wat voornamelijk in NL zal zijn. Uiteindelijk zorg jij er mede voor dat dit geminimaliseerd wordt en dat er op afstand ondersteund kan worden. Kortom, een uitdagend en divers takenpakket met voldoende ruimte voor persoonlijke groei!

Het team waarin je komt te werken bestaat uit circa 20 BT collega’s bestaande uit: Data specialisten, Applicatiebeheerders, Business Analisten en projectmanagers. Rapporteren doe je aan de IT Service manager.

Qualifications

Wij hebben jou nodig! Met onze professionaliseringsslag zoeken we naast een fijne collega ook écht iemand die met reeds opgedane kennis en werkervaring onze organisatie verder kan brengen.

MBO denk niveau;
Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie als service desk medewerker ICT/systeembeheerder;
Je bent technisch onderlegd en hebt goede kennis en ervaring met Active Directory, Ticketing tools, Azure, Office 365, Remote desktop, Windows. (ITIL en MCSA-certificering zou erg helpen);
Ervaring met Retail automatisering is een pre;
Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift, Duits geeft jou een streep(je) voor op de rest.

Als persoon ben jij degene die wij zoeken als je jezelf kunt herkennen in de volgende competenties en/of eigenschappen:

Energiek en enthousiast; er moet veel gebeuren in een rap tempo in een korte tijd;
Behulpzaam en communicatief sterk; jij bent de troubleshooter voor de organisatie en schakelt met veel verschillende afdelingen, stakeholders en ICT leveranciers;
Leergierig en zelfverzekerd; veel nieuwe onderwerpen om op te pakken en veel processen vragen om verbetering. Dé kans om hier over mee te denken en het uit te bouwen;
Georganiseerd; jij c

Employment Type
Full-time
Duration of employment
Permanent
Job Location
Nunspeet
Date posted
February 21, 2022
PDF Export
Close modal window

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!