Position title
Power Platform Consultant
Description

Ben jij een ervaren professional op het gebied van het Microsoft Power Platform? Zou je graag je expertise willen inzetten als consultant om onze klanten te helpen? Als de termen Virtual Agents, Power Automate, Dataverse, Dashboards en model-driven apps jou bekend in de oren klinken, dan zijn wij zeer geïnteresseerd in jouw profiel. Bij ons blijven we continu op de hoogte van de nieuwste software en technieken in de wereld van Business Intelligence, waarbij het Power Platform een essentieel onderdeel vormt dat steeds meer wordt toegepast.

Als Power Platform Consultant kom je terecht in een dynamisch team van 12 ervaren BI Consultants. Samen zetten we onze expertise in om de klanten optimaal te ondersteunen bij het implementeren en benutten van het Microsoft Power Platform. Je zult verantwoordelijk zijn voor het adviseren van klanten en het ontwikkelen van oplossingen met behulp van diverse componenten van het platform.

In deze rol kun je jouw diepgaande kennis van Virtual Agents benutten om geavanceerde chatbots en virtuele assistenten te bouwen. Met Power Automate automatiseer je bedrijfsprocessen en maak je het goedkeuringsproces van documenten efficiënter dan ooit tevoren. De Dataverse fungeert als een veilig en gestructureerd opslag- en beheerplatform voor gegevens binnen het Power Platform, en jij kunt hierin uitblinken. Daarnaast zul je ook je vaardigheden met het ontwerpen en ontwikkelen van Dashboards en model-driven apps inzetten, waarmee je bedrijfsapplicaties bouwt op basis van gegevensmodellen.

Als Power Platform Consultant werk je nauw samen met onze klanten, begrijp je hun specifieke behoeften en vertaal je deze naar effectieve oplossingen binnen het Power Platform. Je hebt een scherp oog voor de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Business Intelligence en past deze kennis toe om onze klanten te voorzien van innovatieve en waardevolle inzichten.

Als jij klaar bent om jouw ervaring met het Microsoft Power Platform naar een hoger niveau te tillen en als consultant onze klanten te begeleiden, dan willen wij graag met je in contact komen. Samen kunnen we het Power Platform optimaal benutten en klanten helpen om succesvolle en datagedreven beslissingen te nemen.

Responsibilities

Als Power Platform Consultant ben jij de expert binnen ons team en het aanspreekpunt voor zowel collega's als klanten op het gebied van het Power Platform. Je speelt een cruciale rol bij het geven van demo's, het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van het Power Platform bij onze klanten. In het begin zal je voornamelijk bezig zijn met Power Apps, maar ons uiteindelijke doel is om het volledige potentieel van het Power Platform te benutten. Hierin speel jij een bepalende rol.

Het is belangrijk dat je sterke communicatieve vaardigheden hebt, zodat je effectief kunt samenwerken met zowel interne teams als klanten. Je zult regelmatig trainingen moeten geven aan klanten om hen te begeleiden bij het gebruik van het Power Platform en hen te helpen het maximale uit de technologie te halen. Daarnaast ben je bereid om je bijdrage te leveren aan kennisdeling binnen onze eigen academy, waar je als trainer kunt optreden en jouw kennis en expertise kunt delen met collega's.

Met jouw technische kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van het Power Platform, ben je in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Je hebt oog voor detail en streeft ernaar om de best mogelijke gebruikerservaring te creëren.

Daarnaast ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van Business Intelligence, zodat je onze klanten kunt voorzien van innovatieve oplossingen en waardevolle inzichten. Je bent gepassioneerd over je vakgebied en gedreven om voortdurend te blijven leren en groeien in je rol als Power Platform Consultant.

Als jij enthousiast wordt van het delen van kennis, het begeleiden van klanten en het ontwerpen van krachtige oplossingen met behulp van het Power Platform, dan zijn wij erg geïnteresseerd om met jou in contact te komen. Samen kunnen we onze klanten helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en succesvol te transformeren met behulp van het Microsoft Power Platform.

Qualifications
  • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt meerdere jaren (werk)ervaring met het Power Platform, met een sterke focus op Power Apps.
  • Bij voorkeur heb je ervaring als (BI) consultant, waarbij je hebt gewerkt aan projecten op het gebied van business intelligence en datamanagement.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met coachen en het geven van trainingen, zodat je klanten kunt begeleiden bij het gebruik en de adoptie van het Power Platform.
  • Je beheerst de Nederlandse taal op een professioneel niveau, zowel mondeling als schriftelijk. Dit is belangrijk om effectief te kunnen communiceren met klanten en collega's.

Daarnaast zijn de volgende eigenschappen en vaardigheden van belang:

  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en hebt oog voor detail. Je kunt complexe vraagstukken vertalen naar concrete oplossingen binnen het Power Platform.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met verschillende belanghebbenden, zowel technisch als niet-technisch.
  • Je bent enthousiast, gedreven en proactief. Je hebt een passie voor technologie en bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid en deadlines.
  • Je bent leergierig en bereid om continu je kennis en vaardigheden bij te schaven om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden en best practices binnen het Power Platform.

Als jij voldoet aan bovenstaande criteria en je voelt je enthousiast bij het vooruitzicht om als Power Platform Consultant aan de slag te gaan binnen het team van onze klant, dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

Employment Type
Full-time
Job Location
Date posted
June 26, 2023
PDF Export
Close modal window

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!