About Us


We see our selves as a connector or career broker. Connecting job seekers to the dream job

Dynamics Guru specializes in finding Dynamics capacity for companies all over the world. We work with Dynamics Ax 2012 and D365 FO ourselves. Because we have knowledge of implementations and technology, we can deliver the right capacity. We are not your typical recruiter.

We see our selves as a connector or career broker. Connecting job seekers to the dream job. So bottom line. We solve practical problems by connecting the right people, job specifications and companies. We offer those companies the opportunity to deploy existing AX experts to improve business processes.

Being active in this market for a very long time, we have access to the best professionals we clearly have from Asia or Europe. These are highly skilled senior IT people with a proven track record in Microsoft AX. We fully understand what you need because we are the masters of capacity.

D365 FO

D365 CE

D365 BC

Azure

Onboarding

Global network

High end Jobs

Job Broker

We Deliver the best

Customizable

Our Mission

Dynamics Guru is specialized in Dynamics and Technical IT profiles. We are on top of our game serving candidates and customers to get the best matc. We specialise in these branches because we ourselves are ex consultants.

 • D365 Business Central
 • Dynamics Nav
 • D365 for Finance and Ops.
 • Dynamics Ax
 • D365 Customer Engagement
 • Dynamics CRM
 • Microsoft Azure
 • Power Platform
 • Dynamics Finance
 • Dynamics SCM
 • Power BI

Our Team


Meet the Dynamics Guru team…

Daniel Wongsodikromo

Daniel Wongsodikromo

Recruitment Consultant

Wayne Laagewaard

Wayne Laagewaard

Recruitment Consultant

Alex Webb

Alex Webb

Recruitment Consultant

Archanchella Remie

Archanchella Remie

Recruitment Support

Do you have any ideas?

Services


We deliver numerous services. We are experienced in de recruiting departments and successful in recruiting application manager for end users.

Recruitment services

We assist in your search for the best candidate

We deliver Freelancers

If you need capacity fast, we deliver

Temporary capacity

We can arrange skilled professionals on temporary basis

Dynamics Professionals

We have skilled professionals in the complete Dynamics Sector

Azure Gurus

Engineers, administrator and Architects

Availability

Our recruitment consultant are 24/7 available

Skills are tested

We test our candidates skills

Guru TV

We post our jobs via Guru TV

Pod casts

We discuss our jobs during podcasts

44

Happy candidates

23

Happy customers

9

Blog Posts

426

Positive Rates

Dynamics Guru Blog

Dynamics Guru en Techno Guru: specialisten in IT recruitmentblog

december 4, 2020 by adminwayne

Dynamics Guru en Techno Guru: specialisten in IT recruitment

Dynamic Duo
Daniel en Wayne zijn sinds de start partners in crime. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Dynamics Guru en Techno Guru. Wayne is verantwoordelijk voor de klanten en kwaliteit, Daniel zorgt voor het welzijn van het team en de aanvoer van nieuwe kandidaten. Ze noemen zich het Dynamic Duo, Ze hebben aan één woord genoeg, terwijl ze toch graag lang van stof zijn. Dit brengen ze samen terug in de Guru Job Cast. Een ‘match in a life time’… Read More

Dynamics

september 28, 2020 by adminwayne

Hoe goed gaat het nu eigenlijk?

De markt komt weer op gang. Maar wie wint er terrein in de Dynamics Wereld? In de afgelopen maanden zijn er in totaal in Nederland meer dan 300.000 banen verdwenen. Geldt dit ook voor de IT markt? Vanuit ons perspectief zien wij een groei in de vraag naar Dynamics Personeel in de Maak- en AGF industrie, logistiek en transport. Voor ons betekent dat, dat de partners die in deze branches zitten nog steeds projecten winnen. De eindklant wilt nu waar voor zijn geld. De processen moeten efficiënt zijn en de software moet mee werken. De digital transformation is van start gegaan! Read More

blog

september 10, 2020 by adminwayne

De markt komt weer op gang

De markt komt weer op gang. Maar wie wint er terrein in de Dynamics Wereld? In de afgelopen maanden zijn er in totaal in Nederland meer dan 300.000 banen verdwenen. Geldt dit ook voor de IT markt? Vanuit ons perspectief zien wij een groei in de vraag naar Dynamics Personeel in de Maak- en AGF industrie, logistiek en transport. Voor ons betekent dat, dat de partners die in deze branches zitten nog steeds projecten winnen. De eindklant wilt nu waar voor zijn geld. De processen moeten efficiënt zijn en de software moet mee werken. De digital transformation is van start gegaan!

Read More