Posted on december 13, 2021 in blog, Dynamics

Dreamjobs

Eindejaars evaluaties,

Wij zien eindejaars evaluaties als een recap van het afgelopen jaar en ook van het inlossen van de beloftes van begin van het jaar. Deze beloftes worden natuurlijk niet altijd nagekomen met als reden:

  • Tegenvallende omzet
  • Salarisverhoging stop
  • Teveel mensen aangenomen, geen budget
  • Jouw persoonlijke performance

Als we kijken naar jouw persoonlijke performance dan is dit een veelgebruikt excuus om een salarisverhoging niet door te laten gaan, terwijl je het hele jaar facturabel was. Een ander voorbeeld is dat een bonusuitkering niet wordt uitbetaald door tegenvallende cijfers; klanten ontevreden, misgelopen projecten. Kortom, we kunnen redenen genoeg bedenken om de beloftes niet na te komen.

We zijn zelf consultants en we weten hoe het werkt in deze markt. Er wordt gesproken van tegenvallende cijfers. Echter in deze Digital era zijn er genoeg nieuwe projecten. Ik weet dat als je alle uren zou optellen voor alle eindklanten die een digital transformation traject willen aangaan, dan hebben we totaal geen resources voor de komende 30 jaar. We zien dat nu bijvoorbeeld de Nordics die al veel verder zijn met betrekking tot de Digital transformation, hier komen shoppen voor resources.

Kijkende naar de situatie nu, zien we heel veel fusies en verkopen van partners onderling. Door deze bewegingen verdwijnen bijvoorbeeld management afdelingen. Verdwijnt dan ook de entiteit en identiteit van je werkgever? Support afdelingen verdwijnen in Nederland en worden opgebouwd in India. Grote partners geven trouwe werknemers geen loonsverhoging maar onboarden wel 20 nieuwe medewerkers.

We willen je gewoon doen beseffen dat jij als Dynamics professional echt wel wat waard bent. Wij hebben een groot aanbod van Dynamics partners in elke provincie. In onze filosofie kiezen wij enkel klanten die aan bepaalde voorwaarden voldoen.

  • Eindejaarsuitkeringen worden altijd uitbetaald
  • Elke professional moet een groeipad hebben voor zijn eigen carrière
  • Een salaris moet marktconform zijn én je mag er nooit op achteruit gaan.

Waar wij goed in zijn is mee bewegen met de markt en inspringen op het juiste moment. We zijn graag een  sparringpartner van onze klanten en de vertrouwenspersoon van de kandidaat. De kandidaat behandelen we met respect, net zoals we het CV als een levenswerk zien. Wij sturen geen geanonimiseerde CV ’s want wij vinden dat je geen profiel kan sturen zonder krachtige context. Wij geloven in wederzijds vertrouwen, wij strooien niet krampachtig met levenswerken en doen zeker geen aannames.

Dus wil jij een next step maken? Laat het ons dan weten.

Team guru