Posted on oktober 20, 2021 in blog

Dynamics Guru versterkt het team!

We willen je graag voorstellen aan onze nieuwe recruiter Valerie Bloem. Valerie heeft sociologie gestudeerd en wordt enthousiast als ze de veranderingen ten opzichte van een oorzaak kan meten in de maatschappij. Dit lijkt ons natuurlijk een uitstekende casus als we dit reflecteren richting recruitment.

Waar wij goed in zijn is mee bewegen met de markt en inspringen op het juiste moment. We zijn graag de sparringpartner van de eindklant en de vertrouwenspersoon van de kandidaat. De kandidaat behandelen we met respect, net zoals we het CV als een levenswerk zien. Wij sturen geen geanonimiseerde CV ’s want wij vinden dat je geen profiel kan sturen zonder krachtige context. Wij geloven in wederzijds vertrouwen, wij strooien niet krampachtig met levenswerken.

We zijn Valerie aan het klaarstomen met het concept Dynamics zodat ze zich net als de rest van het team kan certificeren voor de Dynamics Fundamentals.

Jullie kunnen een uitnodigingsverzoek verwachten van Valerie, wij hopen dat jullie net zo aardig voor haar zijn als voor de rest van ons team.

Wij wensen Valerie veel succes.

Team Dynamics Guru