Posted on december 4, 2020 in blog

Dynamics Guru en Techno Guru: specialisten in IT recruitment

Dynamic Duo
Daniel en Wayne zijn sinds de start partners in crime. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Dynamics Guru en Techno Guru. Wayne is verantwoordelijk voor de klanten en kwaliteit, Daniel zorgt voor het welzijn van het team en de aanvoer van nieuwe kandidaten. Ze noemen zich het Dynamic Duo, Ze hebben aan één woord genoeg, terwijl ze toch graag lang van stof zijn. Dit brengen ze samen terug in de Guru Job Cast. Een ‘match in a life time’…

Hoe je de juiste match maakt tussen vacature en kandidaat? Door te weten wat er speelt in de markt. En omdat wij zelf met Dynamics werken, weten wij als geen ander hoe we de beste kandidaat voor een opdrachtgever kunnen vinden.

Specialist in Dynamics en IT
Dynamics Guru en Techno Guru zijn gespecialiseerd in het vinden van Dynamics en IT technische capaciteit voor bedrijven over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring hebben we toegang tot de beste professionals uit Europa én verder daar buiten. Hoogopgeleide senior IT-professionals met een bewezen staat van dienst in Microsoft AX en/of Microsoft Stack. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken wij in een oogwenk de beste match.

Korte lijnen en een persoonlijke aanpak
Als opdrachtgever of kandidaat ben je bij Dynamics Guru en Techno Guru in goede handen. Wij spreken dezelfde taal en begrijpen welke capaciteit nodig is om een bepaalde functie te vervullen. Wij denken mee vanuit jouw positie: als opdrachtgever of als kandidaat. Onze werkwijze is duidelijk en persoonlijk. We zeggen wat we doen, en doen wat we beloven. En omdat we snel schakelen, is de juiste kandidaat of baan zo gevonden.

Onze focus
Wij hebben een omvangrijk bestand met professionals, van IT ontwikkelaars, beheerders, testers tot aan managers. Stuk voor stuk professionals die hun sporen verdiend hebben in IT, die beschikken over een no-nonsens mentaliteit en die van aanpakken houden, net als wij. Voor kandidaten zijn wij hét bureau voor het vinden van de juiste baan in de IT. We sparren over mogelijkheden, bespreken verwachtingen en helpen je naar een job die écht bij je past.

Flexibele kijk en houding
Goede IT kandidaten zijn schaars, daarom zijn wij er voor hen op het voor hen meest gewenste moment. Als er iets is dat we geleerd hebben in 2020, is dat de 9-tot-5-mentaliteit passé is. Deze flexibele kijk en houding zorgt voor een duurzame en goede match.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Photos by Archanchella-Fotografie