Posted on mei 26, 2021 in Uncategorized

Dynamics Guru neemt weer een stap.

We gaan ons team uitbreiden. We willen jullie voorstellen aan Mo Sabri sr Business development manager. Mo heeft een rijke historie met bedrijven zoals Cisco en Irdeto en gelooft eigenlijk al sinds dag één in ons concept.

En dat is dat we de markt bedienen vanuit een functioneel/technische invalshoek. We zijn graag de sparring partner van de eindklant en de vertrouwenspersoon van de kandidaat. De kandidaat behandelen we met respect, net zoals we het CV als een levenswerk zien. Wij sturen geen geanonimiseerde CV ’s want wij vinden dat je geen profiel kan sturen zonder meta informatie. Wij geloven in wederzijds vertrouwen, niet in krampachtig met levenswerken strooien. Het starten van een business in een nieuw domein gaat altijd met vallen en opstaan. Maar nog steeds is het een dankbaar beroep.

We nemen niet elke opdracht aan, we nemen de opdracht aan waarbij we kansen zien in het plaatsen van de juiste persoon of team. De match is voor Dynamics en Techno Guru het belangrijkste. We kijken naar het bedrijf en hoe zij omgaan met het personeel. Je moet je indenken dat wij een pitch hebben richting de kandidaat en in 10 minuten de klant zo positioneren dat je een gevoel hebt dat je daar zou willen werken. Het is dus belangrijk dat wij achter de filosofie van de klant staan en geloven dat de carrière switch van de kandidaat goed is voor hem en zijn toekomst. Producten waar je niet achter staat kun je niet verkopen, althans wij niet.

Daarmee genoeg gezegd te hebben en overschakelen naar de essentie van dit verhaal. Het wordt Mo zijn taak om de Eindklanten te bedienen in de Dynamics wereld en een solide klanten base op te bouwen voor Techno Guru. Naast zijn business development taken zal hij ook actief zijn met recruitment werkzaamheden, dit alles onder de bezielende leiding van Daniel.

Wij zijn blij met deze uitbreiding.

#D2