Posted on juni 24, 2021 in blog

Computable Detachering en Recruitment Awards 2021 nominatie

Dynamics Guru is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het leveren van technisch personeel met de focus op de Microsoft stack. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van de Microsoft Dynamics family, Powerplatform en Azure. In Nederland hebben wij meer dan 80 openstaande Dynamics gerelateerde vacatures, we kunnen dus met trots zeggen dat we de meeste vacatures hebben in dit segment.

De kracht van Dynamics Guru is dat we zelf uit het veld komen, ervaring hebben met de software, materie of IT gerelateerde functies hebben gehad. Het is voor de kandidaat prettig dat de gesprekken met ons begrijpelijk zijn en dat we na toetsing gelijk kunnen vragen wat je ambieert; dan komt de term ‘Droombaan’ om de hoek kijken. De Microsoft Dynamics markt is een ‘niche’ dus je oude baan inruilen voor dezelfde job op een andere locatie is eigenlijk ‘not done’. Als kandidaat moet je er op vooruit gaan; meer uitdaging of verantwoordelijkheden en natuurlijk een beter salaris.

Maar hoe laat je dit zien in de eerste pitch richting de kandidaat? Hiervoor hebben wij een aantal basisregels in ons concept:

  1. Bij Dynamics Guru staat de kandidaat op 1.
  2. Wij beschouwen, net als de kandidaat, het CV als een levenswerk. In het verleden werd er door andere recruiters altijd met CV’s gestrooid. Wij geloven dat een CV een leidraad is voor het eerste gesprek, daarom beginnen we altijd met het Linkedin profiel. Als er serieuze interesse is dan kunnen we altijd nog een CV sturen.
  3. Wij geloven niet in een 100% match op een vacature daarom lezen wij ook tussen de regels door. Als wij een gesprek met de kandidaat voeren, zien wij direct de opportuniteit.
  4. Wij delen altijd de namen van onze klanten en we doen nergens geheimzinnig over. Je moet namelijk kunnen vertellen of je interesse hebt in een vacature en dat kan niet als je niet weet om welk bedrijf het gaat.
  5. Wij zullen nooit zeggen in een eerste gesprek dat we een match hebben met een vacature. Gewoon omdat we niet weten wat de wensen van de kandidaten zijn. Dit advies komt naar voren in een gesprek.

Deze pijlers zijn de basis van ons concept. Ze klinken misschien simpel, maar zijn echter zeer doeltreffend.

De 80+ vacatures vormen een andere pijler van ons concept. Wij bieden als recruiters opties omdat we veel klanten en vacatures hebben, dus een gesprek met ons zal altijd resulteren in een advies voor je toekomstige droombaan. De ervaring leert dat Dynamics een ‘on going process’ is, dus kansen genoeg. Je moet alleen het lef hebben om meer uit je carrière te durven halen.

Als je tekent via Dynamics Guru dan vinden wij het belangrijk dat je je op je eerste werkdag op en top voelt. Wij zorgen daarom dat je een gloednieuw op maat gemaakt overhemd hebt. Zo werken wij, dat is de eenvoud en transparantie.

Naast ons concept belichten wij graag onze vacatures en klanten in onze podcast. Het betreft de Guru Job Cast. Daniel en Wayne praten je graag bij hoe de markt eruit ziet en welke vacatures er ‘hot’ zijn. Met items zoals: De vacature en klant van de week, Daniel zingt graag een liedje en de prijsvraag.

Dus bottom line; het concept van Dynamics Guru is gebaseerd op eigen ervaringen van onze recruiters. Wij proberen ons werk zo goed als we kunnen nog beter te doen, met meer respect, professionaliteit en kennis.

Elk gesprek met ons begint met een goed verhaal en daarom zijn we zo blij met de nominatie voor de Computable Awards 2021. Gewoon Erkenning voor ons werk.

Dynamics Guru

Dream Job specialists