Posted on juni 18, 2020 in blog

Techno Guru Blog

Techno Guru wordt officieel gelanceerd! Maar wat is dat nu precies en wat kan dat betekenen voor jouw bedrijf? Je kent ons natuurlijk van Dynamics Guru en onze specialisatie van het leveren van Dynamics Professionals (Ce, Bc en Finance and Operations). Met Techno Guru doen we hetzelfde alleen voor een ander segment in de IT-marktHier specialiseren we ons in de recrtuiting van: 

  • Azure Professionals 
  • AWS 
  • Windows 
  • C/C++/C# 
  • JAVA 
  • Full Stack 
  • Business-Intelligence 

Omdat we het te druk hadden met het vinden van Dynamics profielen voor onze klanten hebben we vorige week besloten dat we Technoguru.nl meer body moeten geven. Daarom hebben we een nieuwe recruitment consultant aangenomen. 

Net als Dynamics Guru moet de recruiter verstand hebben van de materie. Het gesprek moet prettig zijn en het moet vertrouwen kweken als je een Recruitment Guru van ons aan de lijn hebt. Voor Dynamics Guru hebben we Daniel Wongsodikromo. Daniel heeft de afgelopen tijd onverminderd aan de uitbreiding van zijn netwerk gewerkt.  Het proces loopt voor Dynamics Guru! 

Het werd in ieder geval duidelijk dat we uitbreiding nodig hadden voor Techno Guru. Want het klonen van de huidige bezetting leek ons geen meerwaarde voor de wereldpopulatieDaarom stellen we je in deze voor aan Reno Doornik, Reno is een technisch consultant met verstand van zaken zoalsnetwerken, development, beheer etc.  

Je kan er dus op rekenen dat Reno je connect in de komende weken. Reno is voor Techno Guru voornamelijk op zoek naar Azure, C/C# en Javaspecialisten. Van administrators tot engineers. Wij wensen Reno succes! 

Voor meer informatie kun je e-mailen met reno.doornik@technoguru.nl of linken met profiel https://www.linkedin.com/in/reno-doornik/ 

Voor algemene informatie surf naar www.technoguru.nl of e-mail met info@technoguru.nl